Me Luumäen Asunnot Oy:llä teemme kaikkemme, että asukkailla on turvallinen ja viihtyisä asuinympäristö. Vastapainoksi me tietysti oletamme, että asukkaat hoitavat huoneistoa hyvin. Järjestysmääräysten mukaan huoneistojen takapihojen hoito nurmikonleikkuineen kuuluu vuokralaisen hoidettavaksi. Muutoin pihatyöt kuuluvat huoltoyhtiön vastuulle. Meille pitkäaikaiset vuokralaiset ovat kultaakin kalliimpia, joten aina kun viisi vuotta asumista tulee täyteen, palkitsemme asukkaan puolen kuukauden vuokran suuruisella alennuksella. 

Kaikkien vuokratalojemme kiinteistönhuollosta vastaa sama huoltoyhtiö, Luumäen Urakointi ja Talohuolto Oy, puh. 045-2233 700. Jokaiseen taloon on nimetty oma vastuullinen kiinteistönhoitaja.  

Yhtiön toimitusjohtajana/isännöitsijänä toimii Veera Heikkilä hoitaen juoksevaa hallintoa. Asukasvalinnan yhteyshenkilönä on Lilli Äijälä ja vuokravalvonnasta ja vesilaskutuksesta vastaa Leena Äijälä. Suurista asioista päättää yhtiön hallitus, johon kuuluvat Anne Marttila-Inkilä (pj.), Erik Forstén, Mikko Pynnönen ja Päivi Kärmeniemi. Varajäseniä ovat Anne Pylväläinen ja Johannes Pohjala.

Huoneistoista perittävät vuokrat vahvistetaan talousarvion mukaisesti aina loppuvuodesta. Mahdolliset muutokset tulevat voimaan maaliskuun alusta alkaen. Lähes jokaisessa vuokratalossa on huoneistokohtaiset vesimittarit, ja vedestä laskutetaan kulutuksen mukaan kolme kertaa vuodessa. 

Vikailmoituksista ja esim. irtisanomisista on kätevä ilmoittaa asukassivujemme kautta. Irtisanomisaika on vuokralaisen puolelta kalenterikuukausi. Irtisanomisaika alkaa siis irtisanomisajankohdan kuukauden viimeisenä päivänä ja päättyy seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä.  

luumäki taavetti asunnot luumäen logo